Om Stora Sociala Företagsdagen

DELAKTIGHET – HÅLLBARHET – DEMOKRATI

om stora sociala företagsdagen

Stora sociala företagsdagen – det största arrangemanget i Sverige för företag och organisationer som vill ta socialt ansvar genom affärer. Hur kan vi använda företagande och affärer för att möta nutidens utmaningar – socialt, miljömässigt och ekonomiskt?

5 oktober 2021 — Boka biljett eller utställarplats här!

Digital konferens för hela landet

Tillsammans med sociala företag och Coompanion-kollegor över hela landet har vi laddat upp med ett riktigt bra program för 2021 års konferens. Vi direktsänder ett program på förmiddagen och fortsätter med flera valbara digitala seminarier på eftermiddagen.

Mer information om programmet kommer inom kort!

För vem?

För dig som är nyfiken på eller djupt involverad i, socialt företagande. För dig som vill göra skillnad genom att välja leverantörer som har samhälls- och eller miljönytta som främsta drivkraft.

Du kan vara företagsledare eller arbeta i offentlig sektor, eller du kan vilja starta ett företag utifrån ovan nämnda drivkrafter. Kanske är du redan en social entreprenör, eller en aktör som stöttar socialt företagande? Mångfalden bland deltagarna är sociala företagsdagens styrka. Konceptet med mässa, workshops och många korta programpunkter gör att det finns något att hämta för alla.

Arrangörer

Huvudarrangör är Coompanion tillsammans med Skoopi (de sociala företagens intresseorganisation), Västra Götalandsregionen, Tillväxtverket, Mikrofonden och Social Resursförvaltningen Göteborgs stad.

Vill din organisation också vara en av arrangörerna och medfinansiera arrangemanget kontakta Ingrid Westerfors, projektledare.

sponsorer stora sociala företagsdagen