Om Stora Sociala Företagsdagen

12 OKTOBER 2022
GROW: COMMUNITY, COOPERATION & SOCIAL IMPACT

om stora sociala företagsdagen

Stora sociala företagsdagen – det största arrangemanget i Sverige för företag och organisationer som vill ta socialt ansvar genom affärer. Hur kan vi använda företagande och affärer för att möta nutidens utmaningar – socialt, miljömässigt och ekonomiskt?

I år är vi tillbaka med en fysisk konferens!

Tillsammans med sociala företag och Coompanion-kollegor över hela landet laddar vi upp med ett riktigt bra program för 2022 års konferens. Vi är tillbaka med en helt ny fysisk konferens på Radisson Blu Scandinavia på Södra Hamngatan 59, Göteborg. Det finns även möjlighet att delta online.

Se årets program!

För vem?

För dig som är nyfiken på eller djupt involverad i, socialt företagande. För dig som vill göra skillnad genom att välja leverantörer som har samhälls- och eller miljönytta som främsta drivkraft.

Du kan vara företagsledare eller arbeta i offentlig sektor, eller du kan vilja starta ett företag utifrån ovan nämnda drivkrafter. Kanske är du redan en social entreprenör, eller en aktör som stöttar socialt företagande? Mångfalden bland deltagarna är sociala företagsdagens styrka. Konceptet med mässa, workshops och många korta programpunkter gör att det finns något att hämta för alla.

Arrangörer

Huvudarrangör: Coompanion
Medarrangör: Skoopi
Partners & Medfinansiärer: Västra Götalandsregionen, Socialförvaltningen Centrum Göteborgs Stad, Ekobanken, Mikrofonden & Studieförbundet Vuxenskolan.

Vill din organisation också vara en av arrangörerna och medfinansiera arrangemanget kontakta Moa Nilsson, projektledare.